11.08.2021
Беріть участь у Visa Elevator Pitch Day та отримайте 100 000 гривень на розвиток своєї справи!

Шановні клієнти та партнери АБ «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ»,

Компанія Visa розпочинає проєкт Visa Elevator Pitch Day для малих підприємців.

Elevator Pitch (презентація в ліфті) — відомий формат, коли підприємець презентує свій бізнес і переконує інвестувати в нього за вкрай короткий час.

В рамках проекту 100 малих підприємців з усієї країни зможуть презентувати свій бізнес власникам та топ-менеджерам провідних українських компаній. 5 найбільш переконливих учасників отримають винагороду по 100 000 гривень на розвиток власної справи.

Щоб взяти участь у відборі до Visa Elevator Pitch Day, потрібно опублікувати пост із розповіддю про свій бізнес і позначкою @VisaUA, а також заповнити форму на сайті проекту.

Поміж усіх заявок команда проекту обере 100 найкращих. Вже 27-го серпня 100  учасникам потрібно буде за декілька хвилин презентувати свій бізнес перед одним з експертів, а потім — якщо презентація йому сподобалася — відповісти на додаткові запитання. Експерти будуть оцінювати малих підприємців за 100-бальною шкалою і визначать п’ятірку переможців, яка отримає по 100 000 гривень на розвиток власної справи.

Оцінювати учасників та обирати переможців будуть 5 експертів:

  • Віра Платонова, старша віце-президентка і генеральна менеджерка Visa в 17 країнах
  • Андрій Федорів, підприємець, інвестор, засновник креативно-інвестиційної компанії Fedoriv Group
  • Вікторія Тігіпко, засновниця венчурного фонду TA Ventures
  • Гарік Корогодський, меценат, підприємець, співвласник ТРЦ «Dream Town»
  • Владислав Бурда, засновник RedHead Family Corporation, засновник і президент Асоціації власників сімейних компаній України.

Серед критеріїв оцінки малих бізнесів, що будуть запрошені до участі: ідея продукту, який створює учасник, його переваги та особливості, бізнес-показники та доцільність витратити 100 тисяч гривень.

Дізнатися більше про умови відбору до Visa Elevator Pitch Day і заповнити форму на участь можна на сайті проекту: https://promotions.visa.com/campaign/elevator-pitch-day-ua/.

Реєстрацію відкрито з 9 до 19 серпня 2021 року до 23:59.

Category ID: 2

Is exception: